Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

BMW дизайна на HP Z600

Няма да крием, че работните станции на HP печелят симпатиите ни повче отколкото тези на други производители. Безкомпромисно надеждни и много красиви. Именно дизайна е едно от нещата с които изпъкват над останалите. И няма как да е иначе. Той е проектиран в студията на BMW. Самия факт, че от НР са възложили тази задача точно на тях е показателен. Показва отношението им към най-високия си клас компютри и към хората, които работят на тях. 

Design Powered by BMW
Изпипан до последния детайл.
Освен за впечатляващия външен вид на кутията, дизайнерите са се погрижили така да разположат компонентите, че охлаждането да е перфектно, а компютъра безшумен дори и при големи натоварвания.
Супер бърз достъп до отделните компиненти. С едно натискане и дръпване може да извадите, замените или добавите, харддискове, DVD, рам памети, захранване без да включвате и изключвате кабели.
С други думи, концепцията на HP, че професионалистите нямат време за губене е вложена във всеки един замисъл.

На снимките HP Z600 с дизайн на BMW






HP Z600 и HP Z820 с дизайн на BMW при нас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни